Sisustustuotteet

Sisustustuotteet tilan ulkoasun viimeistelyyn

Kuvatulosteet ja lasikalvot

Tilamuutoksissa tarvittavat sisustustuotteet tilojen viimeistelyyn ja brändäykseen löydät laajasta valikoimastamme. Tuotannostamme valmistuvat näkösuojakalvot sekä suuret kuvapinnat valokuvatapeteilla, akustiikkalevyillä tai erilaisina taulupintoina. Olemme mielellämme mukana ideoimassa tilaanne sopivia materiaaleja ja ratkaisuja. Meiltä saat projektiisi myös asennuksen.

Akustiikkatuotteet

Hyvin akustoidussa tilassa on rauhallinen ja mukava tunnelma. Tilan kaikua on minimoitu riittävällä määrällä akustiikkamateriaalia ja puheääni kuuluu selkeästi. Hyvä akustiikka vaikuttaa oleellisesti tilan viihtyvyyteen ja lähtökohtaisesti paras akustiikka saadaan kun se suunnitellaan tilaan jo alkuvaiheessa esimerkiksi akustiikkakattona. Jälkikäteen akustiikkaa voidaan parantaa lisäämällä akustiikkalevyjä kattoon ja seinille. Akustiikkalevyillä rakennetaan myös tilaan ilmettä ja vaihtoehtoja löytyykin tänä päivänä valtavasti. Levyihin voidaan tulostaa kuvaa, leikata muotoa tai sävyttää niitä maalaamalla tai tulostamalla.

Mittatilauskalusteet

Räätälöity, mitoitettu kaluste viimeistelee tilan ja tuo toiminnallisuutta. Verstaallamme valmistuvat suunnitelmien mukaiset mittatilauskalusteet puurakenteisena tai metallista. Taitavat puusepät, CNC-jyrsintä ja tasotulostimet mahdollistavat villeimpienkin ideoiden toteutuksen kustannustehokkaasti.

art4u.fi verkkokaupan valmiit tuotesovellukset antavat ideoita ja valmiita kuvavaihtoehtoja myös projektisisustamiseen

<

Asennus ja ylläpito