Sisustus ja akustiikka

Sisustustuotteet tilan ulkoasun viimeistelyyn

Tilamuutosprojekteissa tarvittavat sisustus- ja akustointituotteet tilojen viimeistelyyn ja brändäykseen löydät laajasta valikoimastamme. Tuotannostamme valmistuvat näkösuojakalvot sekä suuret kuvapinnat valokuvatapeteilla, akustiikkalevyillä tai erilaisina taulupintoina. Olemme mielellämme mukana ideoimassa tilaanne sopivia materiaaleja ja ratkaisuja. Meiltä saat projektiisi myös asennuksen.

Tutustu myös sisustustuotteiden verkkokauppaamme art4u.fi josta löydät laajan valikoiman valmismalleja niin kotiin kuin projektisisustamiseenkin.

Kuvatulosteet ja lasikalvot

Meiltä saat mittatilauksen mukaiset suurkuvatulosteet, valokuvatapetit ja näkösuojakalvot asennettuna eri sisä- ja ulkotilojen vaatimuksiin. Ammattilaisemme suosittelevat parhaiten soveltuvat materiaalit eri pinnoille ja käyttötarkoituksiin. Otamme huomioon jo tarjousvaiheessa mahdolliseen asennukseen liittyvät sääolosuhteet.

Akustiikkatuotteet

Hyvin akustoidussa tilassa on rauhallinen ja mukava tunnelma. Tilan kaikua on minimoitu riittävällä määrällä akustoivia materiaaleja ja puheääni kuuluu selkeästi. Hyvä akustiikka vaikuttaa oleellisesti tilan viihtyisyyteen, ja lähtökohtaisesti paras akustiikka saadaan, kun se suunnitellaan tilaan jo alkuvaiheessa esimerkiksi akustiikkakattona. Jälkikäteen akustiikkaa voidaan parantaa lisäämällä akustiikkalevyjä katto- ja seinäpinnoille. Akustiikkalevyillä luodaan tilaan myös sisustuksellista ilmettä ja valikoimaa löytyykin tänä päivänä jokaiseen makuun. Akustiikkalevyjä voidaan aukottaa tai leikata eri muotoihin, niitä voidaan sävyttää tulostamalla tai maalaamalla ja niihin voidaan printata valokuvaa tai muuta grafiikkaa materiaalista riippuen. Tutustu valmisvalikoimaamme art4u.fi verkkokaupassa tai kysy lisää räätälöidyistä akustiikkatuotteista.

Mittatilauskalusteet

Räätälöity mittatilauskaluste viimeistelee tilan toimivuuden sekä ulkoasun. Verstaallamme valmistuvat suunnitelmien mukaiset kalusteet esimerkiksi puusta tai metallista toimitiloihin, myymälöihin, koteihin tai tapahtumiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan tarpeidesi mukainen ja kustannustehokas kaluste yhdessä taitavien puuseppiemme ja metallintyöstäjiemme kanssa, olipa kyseessä sitten toiminnallinen myymäläkaluste tai vaikkapa uniikki ruokapöytä. Lisäksi CNC-jyrsintä ja tasotulostimet tuovat lisämahdollisuuksia villeimpienkin ideoiden toteutukseen.

art4u.fi verkkokaupan valmiit tuotesovellukset antavat ideoita ja valmiita kuvavaihtoehtoja myös projektisisustamiseen

<

Asennus ja ylläpito

=

AV-palvelut