Messut

Uniikit messuosastot ja unohtumattomat tapahtumat

Ainutlaatuiset puitteet

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja, jotka inspiroivat, pysäyttävät ja luovat ainutlaatuiset puitteet asiakaskohtaamisillenne.

Laadukas toteutus

Tuotantomme käsittää niin rakentamisen, kuvatuotannon kuin AV-tekniikan ratkaisut. Kun kaikki palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voit luottaa toteutuksen kokonaislaatuun ja aikatauluihin.

Pitkä kokemus

Kokemus on tuonut tekemiseemme varmuutta ja olemme toteuttaneet vuosittain n. 250 messuosastoa eri tapahtumiin sekä kotimaassa, että ulkomailla.

Tapahtumat

Asiakas- ja yritystilaisuudet, Messutapahtumat, Juhlagaalat, Avajaiset, Lanseeraukset, Seminaarit.

Ainutlaatuiset puitteet asiakaskohtaamisille

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja, jotka inspiroivat, pysäyttävät ja luovat ainutlaatuiset sekä toimivat puitteet asiakaskohtaamisille. Laadukkaan toteutuksen varmistamme sujuvan projektihallinnan ja monipuolisen tuotantokokonaisuutemme avulla. Toteutamme vuosittain yli 200 messuosastoa eri tapahtumiin kotimaassa sekä ulkomailla.

Tarjoamme myös laadukkaat ja kokonaisvaltaiset tapahtumapalvelut kuten asiakas- ja yritystapahtumat suunnittelusta toteutukseen. Kauttamme hoituvat yritysilmettä tukevat ja teemaan sopivat somisteet, lavasteet, opasteet, vuokrakalusteet sekä tapahtumatekniikka kuten valot tai Led-näytöt. Luomme elämyksellisiä tapahtumia, jotka muistetaan ja herättävät tunteita.

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä menestyksekäs messuosasto tai tapahtuma juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Suunnitteluprosessi

Suunnitteluprosessi aloitetaan aina kattavalla alkukartoituksella, jossa käydään läpi yrityksen tavoitteet ja tarpeet. Näin varmistetaan, että messuosaston layout on toimiva, ulkoasu tukee yritysilmettä ja saavutetaan messuille asetetut tavoitteet. Suunnittelijamme luovat kokonaisratkaisun, joka tuo pääviestinne selkeästi esille, ottaa huomioon osastolle tulevat tuote- ja palveluesittelyt, tarvittavan AV-tekniikan, tarjoilut ja osastolla liikkumisen. Toteutamme osastoja luonnollisesti myös asiakkaidemme valmiista suunnitelmista.

Projektinhallinta ja toteutus

Voit luottaa koko projektin käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaasi. Projektinhallinnassa yhteyshenkilömme varmistavat, että asiat hoituvat suunnitellusti ja aikataulussa. Palveluumme kuuluvat osastoteutuksen lisäksi yhteydenpito näyttelyjärjestäjään, tarvittavat lupahakemukset sekä tekniset tilaukset.

Tuotantomme käsittää rakentamisen, kuvatuotannon ja AV-tekniikan ratkaisut. Kun kaikki palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voit luottaa toteutuksen kokonaislaatuun ja aikatauluihin.

Kuva-, ääni- ja valotekniikka

Saat meiltä kuva-, ääni- ja valotekniikan tapahtumiin, messuille ja toimitiloihin. Valikoimastamme löytyy mm. LED-seinä, josta 50 x 50 (cm) näyttömoduuleita yhdistelemällä saadaan näyttäviä eri muotoisia ja kokoisia esityspintoja.

AV-teknikkomme varmistavat, että tapahtumasi valaistus- ja esitystekniikka muodostavat kokonaisuuden, joka herättää tilasi eloon ja toimii odotetulla tavalla. Voimme paketoida sinulle kokonaisratkaisun suunnittelusta toteutukseen tai tarjota osatoteutuksen esimerkiksi valaistus-, äänentoisto- tai AV-tekniikan osalta.

Kysy rohkeasti lisää niin ideoidaan juuri teidän tarpeisiinne sopivin AV-ratkaisu.

Kansainväliset messutoteutukset

Onko suunnitelmissa messutapahtuma ulkomailla? Kansainväliset messutoteutukset ovat vahvuutemme ja olemmekin toteuttaneet kotimaisille vientiyrityksille messuosastoja ympäri maailmaa, aina Kiinaa ja USA:ta myöten ja lähes kaikki Euroopan messukeskukset ovat tulleet tutuiksi vuosien mittaan.

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus kansainvälisistä näyttelyistä tekee osallistumisestasi huoletonta. Hoidamme tarvittavat lupa-asiat ulkomaisten messujärjestäjien ja viranomaisten kanssa ja teemme osaston vaatimat tekniset tilaukset puolestasi.

Euroopan näyttelylogistiikan hoidamme joko omalla kuljetuskalustollamme tai messuihin erikoistuneella logistiikkapalvelulla ja henkilöstömme palvelee teitä näyttelykohteessa.