Helsingin keskustakirjasto Oodi - Signa Oy
Akryyliä akryylillä

Nimikilvet

Nimikilpi - Sisäopasteet - Signa
Nimikilpi - Sisäopasteet - Signa
Nimikilpi - Sisäopasteet - Signa
Nimikilpi - Sisäopasteet - Signa

Pieni ja tärkeä opaste, jolla oikeat toiminnot ja henkilöt löytyvät. Materiaalina voidaan käyttää alumiinia luonnonvärisenä tai pulverimaalattuna, akryylia, lasia tai vaikkapa puuta. Meiltä löytyy paljon esimerkkitoteutuksia ideointiin.

Seinä- ja katto-opasteet

Maalattu metalli
Riippuopaste - Sisäopasteet - Signa
Seinäopaste - Satiini - Akryyli ja tarra
Seinäopaste - Akryyli

Julkitilojen  opastamiseen käytetyt kattoon kiinnitettävät riippuopasteet palvelevat tarkoitusta ruuhkaisissakin tiloissa ja seinäopastein informaatio tarkentuu. Opasteet voidaan tehdä Cosign profiileilla tai erilaisilla levypinnoilla. Kiinnitystavalla viimeistellään opasteen ulkonäkö. 

Taskuopasteet

Taskuopasteet - Signa
Taskuopasteet - Signa
Päivitettävä taskuopaste
Päivitettävä taskuopaste

Päivitettävät taskuopasteet arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Yhdistelemällä akryylitaskuun puuta tai maalattua alumiinia saadaan uutta ilmettä.

Tarraopasteet

Puu ja tarra
Tarraopasteet
Ovitarra
Uusi lastensairaala - Tarraopaste - Signa Oy

Teippitekstit- ja numerot sekä symbolit ohjaavat kulkijaa tiloissa. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät vuosia vaikeissakin olosuhteissa. Autamme valitsemaan sopivimman materiaalin huomioiden kiinnityspinnan sekä käyttökohteen. 

Kiinteistöopasteet

Metalli ja akryyli
THL - Ulko-opaste - Signa Oy
Kiinteistöopaste
Kiinteitöopasteet ja sisäopasteet

Ison kiinteistön suunnitelmaan sisältyy monenlaisia opasteita; kiinteistönumerointi, porrasopasteet, huoneisto- ja huonekohtaiset opasteet. Näihin löytyy paljon ideakuvia ja esimerkkitoteutuksia hyvistä toteutuksista. Pyydä meitä mukaan ideoimaan!