Yritys

Yli 35 vuoden vankka kokemus alalta

Olemme Signa Oy, joka on erikoistunut julkistilojen tilamuutos- ja opasteprojekteihin sekä messuosastojen ja tapahtumien toteutukseen. Meillä on yli 35 vuoden vankka kokemus alalta.

Toimitilamme sijaitsee Vantaan Petikossa, joka tunnetaan myös nimellä ”Petikon tehdas”.

Toteutamme kaikki In-House tuotantona, jossa kaikki suunnittelusta toteutukseen tapahtuu saman katon alla. Petikon tehtaaltamme löytyy oma puusepän verstas, maalaamo, metallintyöstötilat, kuvatuotanto sekä suunnittelu- ja projektointiosastot. Lisäksi meillä on käytössämme oma kuljetuskalusto, mikä tekee palvelustamme entistäkin kokonaisvaltaisemman.
Monipuolinen tuotantokapasiteettimme mahdollistaa joustavat palvelut, tarjoten yksilöllisiä ja laadukkaita ratkaisuja nykypäivän tilojen tarpeisiin ja vaatimuksiin. Signa Oy on syntynyt yhdistämällä kahden vahvan toimijan, OM Yhtiöt/Opastemestarit Oy:n ja Standi People Oy:n voimavarat. Molemmat yritykset ovat toimineet menestyksekkäästi yli 35 vuoden ajan.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja ammattitaidostamme, ja olemme valmiina toteuttamaan juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt projektit.

Tutustu lisää palveluihimme ja ota yhteyttä – yhdessä luomme tiloista ja tapahtumista unohtumattomia kokemuksia!

Katso esittelyvideomme