Tilauudistukset

Mukana tilauudistuksen jokaisessa vaiheessa

Kumppaninne tilauudistuksissa

Tilauudistukset ovat toimintamme ydintä, oli sitten kyseessä kevyt facelift tai laajempi tilan ilmeen tai toiminnallisuuden uudistaminen. Toimiva liike- tai toimitila perustuu yrityksen tarpeisiin ja niiden toteutus hyvään suunnitteluun, ammattitaitoiseen tuotantoon sekä viimeisteltyyn asennukseen. Olemme kumppaninne tilauudistuksesi jokaisessa vaiheessa ja toimimme sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa.

Toimivat ja brändi-ilmeen mukaiset ratkaisut

Projektin aluksi kartoitamme kattavasti kohdetilan, sisäistämme asiakasyrityksen tavoitteet, tarpeet sekä projektin muut reunaehdot. Näin varmistetaan, että ammattitaitoinen tiimimme luo kokonaisratkaisun, joka tukee yrityksen brändi-ilmettä, sekä ottaa huomioon tarvittavat toiminnallisuudet.

Sujuva projektinhallinta

Laadukkaan toteutuksen varmistaa sujuva projektinhallintamme, sekä oma asennustiimimme takuutyönä. Kun kaikki tilauudistuksen tarvittavat palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voitte luottaa toteutuksen kokonaislaatuun ja aikatauluihin.

Laadukas toteutus ja asennus

Toteutamme räätälöidyt tuotteet ja ratkaisut kuten mittatilauskalusteet, suurkuvatulosteet, opasteet sekä AV-palvelut In-House tuotantona Vantaalla ”Petikon tehtaalla”. Kohteita ovat mm. myymälätilat, toimitilat, showroomit ja erilaiset työympäristöt.

Näyttävien tila- ja ilmeuudistusten tekijä

Sovi tapaaminen ja pyydä tarjous!