Sisäopasteet

Vuosikymmenten osaaminen ja kokemus isojen opastehankkeiden läpiviennistä

Nimikilvet

Pieni ja tärkeä opaste, jolla oikeat toiminnot ja henkilöt löytyvät. Materiaalina voidaan käyttää alumiinia luonnonvärisenä tai pulverimaalattuna, akryylia, lasia tai vaikkapa puuta. Meiltä löytyy paljon esimerkkitoteutuksia ideointiin.

Seinä- ja katto-opasteet

Julkitilojen opastamiseen käytetyt kattoon kiinnitettävät riippuopasteet palvelevat tarkoitusta ruuhkaisissakin tiloissa ja seinäopastein informaatio tarkentuu. Opasteet voidaan tehdä Cosign profiileilla tai erilaisilla levypinnoilla. Kiinnitystavalla viimeistellään opasteen ulkonäkö.

Taskuopasteet

Taskuopasteet vaihdettavalle sisällölle arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Yhdistelemällä akryylitaskuun puuta tai maalattua alumiinia saadaan uutta ilmettä.

Tarraopasteet

Teippitekstit- ja numerot sekä symbolit ohjaavat kulkijaa tiloissa. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät vuosia vaikeissakin olosuhteissa. Autamme valitsemaan sopivimman materiaalin huomioiden kiinnityspinnan sekä käyttökohteen.

Kiinteistöopasteet

Ison kiinteistön suunnitelmaan sisältyy monenlaisia opasteita; kiinteistönumerointi, porrasopasteet, huoneisto- ja huonekohtaiset opasteet. Näihin löytyy paljon ideakuvia ja esimerkkitoteutuksia hyvistä toteutuksista. Pyydä meitä mukaan ideoimaan!
=

Ulko-opasteet