Navitec Systems ja GIM Robotics

Navitec Systems Oy ja GIM Robotics osallistuivat LogiMAT 2023 näyttelyyn Stuttgartissa yhteisellä osastolla

LogiMAT-messut on johtava kansainvälinen messutapahtuma logistiikka-alalla, jossa yritykset ympäri maailmaa esittelevät innovatiivisia ratkaisuja ja teknologiaa. Navitec Oy ja GIM Robotics yhdistivät voimansa tapahtumaan ja esittelivät automaation ratkaisujaan yhteisellä messuosastolla.

Osasto sai erittäin positiivisen vastaanoton, ja se tarjosi ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yritysten tuotteisiin ja palveluihin. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saimme olla osa tätä tapahtumaa ja auttaa asiakkaitamme tuomaan esille heidän innovatiivisia ratkaisujaan. Osasto oli toimiva, selkeä ja tyylikäs edustaen molempien yritysten visuaalisia ilmeitä sulavasti yhdessä.

Navitec Systems Oy on johtava AGV- ja AMR-automaatioratkaisujen ohjelmisto- ja palveluntarjoaja, joka tarjoaa navigointiin, ajoneuvonohjaukseen ja ajoneuvojen hallintaan liittyviä ratkaisuja. GIM Robotics puolestaan on erikoistunut 3D-ympäristömallintamiseen, paikannukseen ja tilannekuvan hallintaan. Heidän innovatiiviset ratkaisunsa ovat avainasemassa monien teollisuudenalojen automaation kehityksessä.

”Yhteistyö Signan kanssa oli todella helppoa ja ammattitaitoista. He käyttivät jo tarjousvaiheessa aikaa ymmärtääkseen mitä haemme messuständiltä ja olivat joustavia sekä palvelualttiita joka vaiheessa. Signa lähetti oman tiiminsä rakentamaan ständin, josta tuli juuri sellainen, kun haluttiin.”