Irtokirjaimet - Sisäopasteet
Helsingin keskustakirjasto Oodi - Signa Oy

Maalatut ja kiillotetut metallit, akryylit, puu, teippaus.

art4u ja Opastemestarit ovat samaa yritystä joten kauttamme toteutuvat isotkin opasteprojektit. Perinteisen opastetoteutuksen rinnalla opasteet voivat tänä päivänä olla myös iso osa rakennuksen arkkitehtuuria ja sisustusta. Näyttävämmät opasteet tekevät opasteista tilan mukaisia ja tukevat tilan muuta arkkitehtuuria. Kun tilan ja yrityksen tarpeet sen sallivat haetaan opasteisiin uusia värejä, materiaaleja, muotoja ja esitystapoja.

Pääasiallisesti toimimme rakennusliikkeiden alihankkijoina opasteurakoissa. Valmistamme opasteet erittäin nykyaikaisella tuotantotekniikalla Espoon Juvanmalmilla, missä innokkaita käsipareja on nykyään yli kaksikymmentä.

Maalattu metalli
Maalattu metalli

Maalattu metalli

Puu ja tarra
Puu ja tarra

Puu ja tarra

Tarra
Tarra

Tarra

Perinteisesti opasteita valmistetaan alumiinipohjalle, mutta viime vuosina alumiinin rinnalle ovat nousseet erilaiset muovit ja akryylit. Kestävällä UV-tasotulostustekniikalla opasteiden karttakuvat ja tekstit saadaan tuotettua mitä erilaisemmille materiaaleille laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Meillä on omien opasteprofiilien lisäksi käytössä erittäin monipuolinen CoSign –opasteprofiilijärjestelmä, josta löytyy tuotteet pienistä nimiopasteista suurin ulko-opastepyloneihin, oviopasteista kaksipuoleisiin vitriiniopasteisiin. CoSign näyttää suuntaa ja tuo mukanaan tuulahduksen Eurooppalaista nykyopastusta.

Opastuksen tulee olla selkeätä ja nopeasti omaksuttavaa, myös pimeinä talvi-iltoina. Opastemestareiden ulko-opasteisiin voidaan liittää energiatehokas LED-valaistus ja moniin sisäopasteisiin valaistus kuuluu erottamattomana osana.

Akryyliä akryylillä
Akryyliä akryylillä

Akryyliä akryylillä

Kuparilevylle tulostettu
Kuparilevylle tulostettu

Kuparilevylle tulostettu

Maalattu
Maalattu

Maalattu