Viivatuloste kirkkaalla kalvolla
Viivatuloste kirkkaalla kalvolla

Tulostetut tai aukileikatut näkösuokakalvot. Yksinkertaisimmillaan isolle lasipinnalle tarvitaan lakisääteinen huomioraita. Enenevässä määrin isot lasipinnat ovat osa tilan muuta sisustusarkkitehtuuria ja teippauksia tehdäänkin nykyisin hyvin vaihtelevilla tuotantomenetelmillä. Isompi näkösuojakalvotus voidaan toteuttaa tulostetuilla kalvoilla tai aukileikatuilla kalvoilla. Voimme olla projektissa mukana aineistosta asennukseen. 

3M Clearview optisesti kirkkaalla kalvolla voidaan lasista tehdä lähes mitä vain. Kalvon rajaa lasilla ei oikeastaan huomaa, vaan teippaus näyttää lasiin tulostetulta. Tämä antaa suunnittelijoille valtavasti mahdollisuuksia toteutukseen. Perinteisempiä hiekkapuhalluskalvoja käytetään paljon aukileikattuina pintoina, mutta myös hiekkapuhalluskalvo voidaan tulostaa.

Teemme myös auringonsuojakalvotuksia ja turvakalvotuksia. Esimerkiksi 3M Prestige sarjan kalvoilla jolloin lasin ulkonäkö ei oleellisesti muutu, mutta kalvo antaa hyvin suojaa auringon lämpösäteilyltä. Kestävät ja sitkeät turvakalvot taas antavat suojaa niin varkaita kuin sirpaleitakin vastaan.

Läpikuultava kalvo aukileikkauksella

Läpikuultava värillinen kalvo + teippaus

Läpikuultava kalvo kuvalla
Läpikuultava kalvo kuvalla

Läpikuultaval kalvo kuvalla