Signa messuilla

Sign, Print & Promotion 2024

Eläinkunnassa monet pyrkivät sulautumaan ympoäristöönsä välttääkseen huomion. Poikkeuksena ovat luonnollisesti seeprat, joiden räikeät raidat erottuvat savannin maisemasta. Halusimme tuoda tämän ainutlaatuisen näkökulman esiin omalla messuosastollamme. Vaikka osastomme ulkoasu eroaakin tavallisesta brändi-ilmeestämme, se oli harkittu valinta. Halusimme luoda teemallisen, hieman leikkisän ja katseet vangitsevan kokonaisuuden. 

Koko osasto toimii näyteikkunana yrityksemme osaamiselle ja sen rakenteet esittelevät erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Tavoitteenamme oli tuoda rohkeasti esille messuilla Signa Oy ja sen toimintaa. Signa Oy on kahden pitkään alalla toimineen yrityksen, Ständin ja Opastemestareiden yhdistymisen tulos ja haluamme vahvistaa uuden brändin tunnettuutta, jotta sekä vanhat että uudet asiakkaat löytävät meidät entistä paremmin ja hyödyntävät laajaa palveluvalikoimaamme.

Lisäksi seepran raidat ovat luonnon taidetta parhaimmillaan, joten miksi emme ottaisi niitä osastomme ilmettä. Ollaan rohkeita ja annetaan ilon välittyä.

Bold ideas with expertise since 1987″