Toimistokohteet - Signa Oy

Työympäristöt muuttuvat jatkuvasti. Toimitilat tarvitsevat päivitystä ja kehitystä muuttuvan työelämän vaatimusten mukaisesti. Työpisteiden määrä vähenee entisestään ja yritysten toimitilat muokkautuvat enemmän ryhmä- ja tiimityötä tukeviksi tiloiksi. Monesti työtilan tulee soveltua myös etänä käytäviin neuvotteluihin ja koulutuksiin.

Toimistokohteet - Signa Oy
Supercell - Signa Oy
Echo Jazz
Module - Signa Oy

Työympäristö on olemassa ennen kaikkea henkilökuntaa ja asiakkaita varten, joten toimivuus ja viihtyisyys ovat avainasemassa. Brändin mukainen ilme saadaan rakennettua tilaan monin eri tavoin ja eri kokoisilla budjeteilla.

Työympäristön akustiikka nousee usein esille, kun keskustellaan tilan viihtyisyydestä. Tilan akustiikkaa voidaan parantaa erilaisilla taulutuotteilla, isommilla levypinnoilla tai sermituotteilla melko helposti. Myös esitystekniikka on aiempaa tärkeämpää kun etäneuvotteluja ja koulutuksia järjestetään isoille yleisöille. 

Edustamme myös Module-mallistoa, jolla saadaan helposti kalusteenomainen ja rauhallinen tila, kun tarvitset paikan jossa keskittyä tai asioida ilman taustahälyä. Haluamme auttaa toteuttamaan toimivat ja modernit työtilat juuri sinun tarpeisiisi.