Haiku - Jyväskylä - Signa Oy
Onam - Tripla - Signa Oy

Toteutamme ravintolaasi sisustuksen, joka luo toivotun tunnelman mukaisen asiakaskokemuksen ja tukee toiminnallisia tavoitteita.

Ravintolan tunnelma koetaan kaikilla aisteilla. Viihtyisyyttä luovat tilan hallittu käyttö, sisustuksessa käytetyt materiaalit, miellyttävä valaistus ja visuaaliset elementit. 

Ravintolan sisustuskonseptit

Fuku - Iso Omena - Signa Oy
Onam - Forum - Signa Oy
Kita - Eteläesplanadi - Signa Oy
Chop Chop

Teemme ravintolatoteutuksia valmiiden suunnitelmien pohjalta tai voimme olla mukana suunnittelemassa konseptia kanssanne.

Sisustuskonseptilla varmistat, että ravintoloidesi visuaalinen ilme säilyy yhtenäisenä ja tunnistettavana. Konseptissa määrittelemme tavoitteitasi tukevan visuaalisen ilmeen, kalusteiden muotoilun ja materiaalivalinnat. Huomioimme erilaisten liiketilojen mahdollisuudet ja suunnittelemme kokonaisuuden toimivaksi konseptillesi.

Ravintolatoteutukset laadukkaasti

Varmistamme toteutuksen laadun ammattitaitoisen projektinhallinnan ja omavaraisen tuotannon avulla.

Projektipäällikkömme huolehtivat kaluste-, valaistus- ja materiaalihankinnoista. Tarvittaessa toimimme tukena myös tilan vaatimissa teknisissä muutostöissä. Ravintolan remontointi- ja asennustyöt toteutamme niinikään omien ammattilaistemme voimin.

Kun kaikki palvelut tuotetaan saman katon alla, etenee hanke joustavasti sekä toteutuksen että aikataulujen osalta. Muutos- ja lisätyöt toteutuvat ketterästi, kun pitkät alihankintaketjut puuttuvat.

 

Tutustu asiakkaisiimme:

Haiku - Jyväskylä - Signa Oy

Haiku

Merellisen tunnelman ympärille rakentuva sushibuffet Haiku panostaa laatuun sekä palvelussa että sisustuksessa.

Fuku - Iso Omena - Signa Oy

Fuku

Fukun sisustus on lämmin ja elegantti. Mustan ja puun liitto muodostaa tyylikkään kokonaisuuden.

Momotoko - Iso Omena - Signa Oy

Momotoko

Momotokon sisustuksessa skandinaavinen muotoilu sekoittuu aasialaiseen katuruokalaan kekseliäällä tavalla.