SIGNA STUDIOT

Toimipisteestämme löydät laadukkaalla kuvaustekniikalla ja isoilla led-screeneillä varustetut studiot. Studiossa toteutat joustavasti yrityksesi koulutustilaisuudet, webinaarit, livestreamit.  Tuotamme myös tarvittaessa sisältöä virtuaalimessuosastollesi.

Ammattitaitoinen ja kokenut tekninen henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun. Kuvatuotantomme muuntaa   studion ulkoasua toiveittesi tai tilaisuuden ilmeen mukaiseksi.

Tuotamme myös  ennakkokuvaukset, valmiin videomateriaalien käsittelyn ja muut kuvauksiin liittyvät palvelut.

TEKNIIKKA

Varustamme studiomme tilaisuudesta riippuen tarvittavalla henkilöstöllä ja tekniikalla. Hinnoitteluun kuuluva perustekniikka: 2 x robottikameraa, 1 x videokamera, kuvamikseri, lähetystekniikka, puhujatuki, äänitekniikka.

SIGNA STUDIO 1.

Esiintymislavalla varustettu 48 m2:n studiotila, joka soveltuu hienosti erikokoisten streamlähetysten toteuttamiseen. Studio sijaitsee ison keittiötilan vieressä ja keittiössämme onkin vieraillut useampikin nimekäs kokki kokkailemassa.

Studio 1. voidaan pitkälti muokata somistukseltaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja isosta taukotilasta onnistuu mukavasti lähetyksen seuranta tai vaikka etätyöt.

Kiinteä tekniikka: Led-näyttö 4,0 x 2,5m, kuvausvalot.

SIGNA STUDIO 2.

Sympaattinen, tummanpuhuva 40 m2 studio taipuu hyvin ennakkomateriaalikuvauksiin ja pienempiin haastattelutyyppisiin toteutuksiin.

Studion taustana toimii puuseppiemme rakentama tyylikäs, kiinteä tammirimaseinä jossa on upotettuna iso led-näyttö.

Studio 2:n vieressä on myös käytössä iso aulatila 82” näytöllä varustettuna ja erillinen neuvottelutila työskentelyä varten. 

Kiinteä tekniikka: Led-näyttö (kaareva) 4,0 x 2,0m, kuvausvalot.