Osaamisemme ei rajoitu tuotantoon ja asentamiseen. Meillä on myös laaja osaaminen AV-tekniikan yhdistämisestä valmistamiimme tuotteisiin, tai osaksi isompaa tilakokonaisuutta.

Esimerkkiprojekteja löytyy niin neuvottelutiloista, aulakokonaisuuksista kuin useista showroom toteutuksista.

 

VISUAALINEN TILA

AV-tekniikan tuominen osaksi esimerkiksi vastaanottopisteen rakenteita, tuo mielenkiintoa vuoroaan odottavalle vieraalle. Näytöllä voi pyöriä esimerkiksi  yrityksen videoita tai se voi olla informatiivinen ja toivottaa tapaamiseen tulevan henkilön tervetulleeksi vierailulle. Näyttötekniikka voi myös ohjata sinua liikkumaan tilassa. 

VIRTUAALISET TILAT

Tällä hetkellä erittäin paljon mielenkiintoa herättävät virtuaaliset tilat. Nämä mahdollistavat tuote-esittelyt ja perinteisen messutoiminnan tapahtumien ja kohtaamisten puuttuessa. 

Tätä tarkoitusta varten olemme yhdistäneet pelimaailmoista tuttua 3D teknologiaa ja visuaalista suunnitteluosaamistamme ja luoneet asiakkaillemme virtuaalimessuosastoja ja nyt myös 360° 3D-kuviin pohjautuvia tilasuunnitelmia.

Tehdäänkö todellisuudessa tai bitteinä – osaamme molemmat!

ETÄNEUVOTTELUTILAT

Muuttuneen maailmantilanteen vuoksi yritykset siirtyivät hyödyntämään nykyteknologian tuomaa etätapaamis mahdollisuutta.

Kaikille onkin tullut tutuksi, Teams palaverit, Zoom kokoukset ja muut virtuaaliset kohtaamiset. Osaltamme mekin vastasimme asiakkaidemme tarpeisiin ja toteutimme tiloihimme kaksi hienoa valmiiksi tekniikalla varustettua studiotilaa. Tämän osaamisen ja saadun käyttökokemuksen myötä asiakkaamme ovat nyt myös kiinnostuneet omista laadukkaista helppokäyttöisistä studiotiloista.

Rakensimme nyt kumppaniemme kanssa teille upean palvelukokonaisuuden.  Huolellisen ennakkosuunnittelun jälkeen teemme suunnittelijamme kanssa teemme teille 3D-havainnekuvat toteutuksesta ja selkeän laitekartan tarvittavasta tekniikasta. Asennamme toteutuksen ja koulutamme henkilökunnan laitteita käyttämään.