Tiesithän, että Standin messuosaaminen on nyt osa Signan liiketoimintoja?

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja, jotka inspiroivat, pysäyttävät ja luovat ainutlaatuiset puitteet asiakaskohtaamisille

Laadukkaan toteutuksen varmistamme sujuvan projektihallinnan ja monipuolisen tuotantokokonaisuutemme avulla.  Kokemus on tuonut tekemiseen varmuutta ja olemme toteuttaneet vuosittain n. 250 messuosastoa sekä kotimaan, että ulkomaan messuille.

Osallistuvassa suunnitteluprosessissa kartoitamme tarpeenne ja tavoitteenne messuosallistumiselle

Hyvä alkukartoitus varmistaa, että osaston layout ja toimivuus tukee yritysilmettänne ja saavutatte messuille asetetut tavoitteet. Idearikkaat suunnittelijamme luovat kokonaisratkaisun, joka tuo viestinne selkeästi esille, ottaa huomioon osastolla olevat tuote- ja AV-esittelyt, tarjoilut ja osastolla liikkumisen. Toteutamme osastoja luonnollisesti myös asiakkaidemme valmiista suunnitelmista.

Voit luottaa koko projektin meidän käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaasi

Projektinhallinnassa oma yhteyshenkilönne varmistaa, että asiat hoituvat aikataulussaan.

Monipuoliset tuotantomme käsittävät niin rakentamisen, kuvatuotannon kuin AV-tekniikan ratkaisut. Kun kaikki palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voit luottaa toteutuksen kokonaislaatuun ja aikatauluihin.

Saat meiltä kuva-, ääni- ja valotekniikan ratkaisut tapahtumiin, messuille ja toimitiloihin

AV-teknikkomme varmistavat että tapahtumasi valaistus- ja esitystekniikka muodostavat kokonaisuuden, joka paitsi toimii myös herättää tilasi eloon. Voimme paketoida sinulle kokonaisratkaisun suunnittelusta toteutukseen tai tarjota osatoteutuksen esimerkiksi valaistus- , äänentoisto- tai AV-tekniikan osalta. 

KANSAINVÄLISET MESSUTOTEUTUKSET OVAT VAHVUUTEMME

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus kansainvälisistä näyttelyistä tekee osallistumisestasi huoletonta. Hoidamme tarvittavat lupa-asiat ulkomaisten messujärjestäjien ja viranomaisten kanssa ja teemme osaston vaatimat tekniset tilaukset puolestasi. 

Euroopan näyttelylogistiikan hoidamme joko omalla kuljetuskalustollamme tai messuihin erikoistuneella logistiikkapalvelulla. Tuotteesi kulkevat myös tarvittaessa mukana ja henkilöstömme palvelee sinua näyttelykohteessa.