Standi People - Logo

Tiesithän, että Standin messuosaaminen on nyt osa Signan liiketoimintoja

Orion Oyj - Signa Oy
Infobip - Slush 2021
Stihl - Messuosastot - Signa Oy
Gasum - Messuosastot - Signa Oy
Parker - Exhibition stands - Signa Oy
Kela - Signa Oy

AINUTLAATUISET PUITTEET ASIAKASKOHTAAMISILLE

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja, jotka inspiroivat, pysäyttävät ja luovat ainutlaatuiset puitteet asiakaskohtaamisillenne. Laadukkaan toteutuksen varmistamme sujuvan projektihallinnan ja monipuolisen tuotantokokonaisuutemme avulla. Kokemus on tuonut tekemiseemme varmuutta ja olemme toteuttaneet vuosittain n. 250 messuosastoa sekä kotimaan, että ulkomaan messuille. Asiakkaidemme messutoteutukset ovat usein olleet voittamassa ”messujen paras messuosasto” -kilpailuja yksilöllisellä ja raikkaalla ilmeellään.

Suunnitteluprosessi

Hyvä alkukartoitus, jossa käydään läpi tarpeenne ja tavoitteenne messuosallistumisellenne varmistaa, että osaston layout ja toimivuus tukee yritysilmettänne ja saavutatte messuille asetetut tavoitteet. Suunnittelijamme luovat kokonaisratkaisun, joka tuo viestinne selkeästi esille, ottaa huomioon osastolla olevat tuote- ja AV-esittelyt, tarjoilut ja osastolla liikkumisen. Toteutamme osastoja luonnollisesti myös asiakkaidemme valmiista suunnitelmista.

PROJEKTINHALLINTA JA TOTEUTUS

Voit luottaa koko projektin meidän käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Projektinhallinnassa yhteyshenkilömme varmistaa, että asiat hoituvat aikataulussaan. Palveluumme kuuluu osastoteutuksen lisäksi yhteydenpito näyttelyjärjestäjään, tarvittavien lupien hakeminen sekä tekniset tilaukset.

Tuotantomme käsittää niin rakentamisen, kuvatuotannon kuin AV-tekniikan ratkaisut. Kun kaikki palvelut nivoutuvat saumattomasti yhteen, voit luottaa toteutuksen kokonaislaatuun ja aikatauluihin.

KUVA-, ÄÄNI- JA VALOTEKNIIKKA

Saat meiltä kuva-, ääni- ja valotekniikan tapahtumiin, messuille ja toimitiloihin. Valikoimassamme on mm. LED-seinä, josta 50 x 50 cm näyttöruutuja yhdistelemällä saa tehtyä eri muotoisia ja kokoisia näyttäviä esityspintoja.

AV-teknikkomme varmistavat, että tapahtumasi valaistus- ja esitystekniikka muodostavat kokonaisuuden, joka paitsi toimii myös herättää tilasi eloon. Voimme paketoida sinulle kokonaisratkaisun suunnittelusta toteutukseen tai tarjota osatoteutuksen esimerkiksi valaistus-, äänentoisto- tai AV-tekniikan osalta.

KANSAINVÄLISET MESSUTOTEUTUKSET

Kansainväliset messutoteutukset ovat vahvuutemme. Olemme toteuttaneet kotimaisille vientiyrityksille messuosastoja ympäri maailmaa, aina Kiinaa ja USA:ta myöten. Lähes kaikki Euroopan messukeskukset ovat tulleet tutuiksi vuosien saatossa.

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus kansainvälisistä näyttelyistä tekee osallistumisestasi huoletonta. Hoidamme tarvittavat lupa-asiat ulkomaisten messujärjestäjien ja viranomaisten kanssa ja teemme osaston vaatimat tekniset tilaukset puolestasi. 

Euroopan näyttelylogistiikan hoidamme joko omalla kuljetuskalustollamme tai messuihin erikoistuneella logistiikkapalvelulla. Tuotteesi kulkevat myös tarvittaessa mukana ja henkilöstömme palvelee sinua näyttelykohteessa.