Untuvikot seinällä
Untuvikot seinällä

Large images

We have a large collection of interior decoration products to choose from for interior decoration and branding. Our production includes privacy screen films and large picture surfaces with photo wallpapers and   various types of acoustic boards. We are happy to help you find the right materials and solutions for your premises. We will do the installation for your project.

art4u.fi online store’s ready-made product solutions provide ideas and ready-made image options for project furnishing.

Akustiikka

Hyvin akustoidussa tilassa on rauhallinen ja mukava tunnelma. Tilan kaikua on minimoitu riittävällä määrällä akustiikkamateriaalia ja puheääni kuuluu selkeästi. Hyvä akustiikka vaikuttaa oleellisesti tilan viihtyvyyteen ja lähtökohtaisesti paras akustiikka saadaan kun se suunnitellaan tilaan jo alkuvaiheessa esimerkiksi akustiikkakattona. Jälkikäteen akustiikkaa voidaan parantaa lisäämällä akustiikkalevyjä kattoon ja seinille. Akustiikkalevyillä rakennetaan myös tilaan ilmettä ja vaihtoehtoja löytyykin tänä päivänä valtavasti. Levyihin voidaan tulostaa kuvaa, leikata muotoa tai sävyttää niitä maalaamalla tai tulostamalla.

Mittatilauskalusteet

Räätälöity, mitoitettu kaluste viimeistelee tilan ja tuo toiminnallisuutta. Verstaallamme valmistuvat suunnitelmien mukaiset mittatilauskalusteet puurakenteisena tai metallista. Taitavat puusepät, CNC-jyrsintä ja tasotulostimet mahdollistavat villeimpienkin ideoiden toteutuksen kustannustehokkaasti.