Module - Signa Oy

Avoimet työpaikat

ACCOUNT MANAGER / ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Haemme nyt Asiakkuuspäällikköä messuosastojen sekä tilamuutosten projektimyyntiin.

Työpäiväsi koostuvat yhteyksistä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, sekä osallistumisesta projektien läpivientiin yhdessä eri tuotanto-osastojemme kanssa.

Aikaisempi kokemus messuosastojen, tapahtumien tai tilamuutosten myyntityöstä on sinulle hyödyksi. Toivomme sinulla olevan vähintään AMK-tasoinen koulutus ja työssäsi tulet tarvitsemaan suomen kielen lisäksi kohtuullista englannin kielen taitoa.

Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi toimeen tarttuva, organisointikykyinen ja asiakaslähtöinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän viihtyisissä toimitiloissamme Vantaan Petikossa.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, niin lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveella sekä CV:n osoitteeseen if.an1660433490gis@n1660433490enimm1660433490un.am1660433490roj1660433490. Teemme valinnan heti, kun sopiva hakija on löytynyt.

Tutustu myös verkkokauppaamme: www.art4u.fi

Signa Oy
Petikontie 16–18, 01720 Vantaa

Signa Oy on kohtaamistilojen tekijä. Toteutamme asiakkaillemme messuosastot, tilamuutokset ja opasteet suunnittelusta toteutukseen – noin 200 projektia vuodessa. Projektit vaihtelevat kotimaasta ulkomaille, joten toimintamme on kansainvälistä ja elävää. Vuonna 1987 perustetussa yhtiössämme työskentelee nykyisin jo 30 alan ammattilaista. Signa Oy:ssä ovat yhdistäneet voimavaransa Standi People Oy sekä OM Yhtiöt Oy / Opastemestarit Oy vuonna 2021.