SIGNA mukana toteuttamassa YIT Workery+ Vallilan tilamuutosta

Workery+ on YIT:n uuden ajan toimitila ja etätyöpiste, jossa joustavuus, viihtyisyys ja huippuluokan palvelut nostavat työnteon puitteet täysin uudelle tasolle. Tilauudistuksen myötä Vallilan sydämessä sijaitseva vanha kiinteistö sykkii nyt uutta elämää ja saimme olla mukana toteuttamassa sitä.

Signa Oy toteutti ja asensi tiloihin tuotteita, jotka noudattivat Workery+ Vallilan rouheaa, industrial-henkistä ilmettä. Brändiilmeen elementteinä toistuvat tyylikkään mustavalkoinen grafiikka ja teollisuushenkiset sisustuselementit.  Kuvatapetit, lasikalvot, opasteet ja valolaatikot noudattavat kaikki samaa graafista ilmettä. Mustavalkoista pintaa toteutettiin isoina pintoina porraskäytäviin ja myös asiakaskulkuovien ovipinnat teipattiin Workery+ brändikuosilla. Sama kuosi jatkuu lasiseinillä antaen näkösuojaa neuvottelutiloihin.

Isossa kiinteistössä käyttäjien tilanhahmotusta auttaa looginen opastekonsepti. Saavutaanpa Workery+ Vallilaan millä tahansa kulkuvälineellä, ohjaavat opasteet tulijaa selkeästi jo parkkialueilta eri sisäänkäyntireittien kautta sisätiloihin. YIT:lle oli tärkeää säilyttää mahdollisimman paljon tiloissa olleita toimivia elementtejä, ja siitä yhtenä esimerkkinä ovat käytävillä olleet seinävalaisimet. Ne siirrettiin aulan neuvotteluhuoneiden ovien yläpuolelle valo-opasteiksi. Neuvotteluhuoneet on nimetty viidakoiden, aavikoiden ja jäätiköiden mukaan ja Signa Oy hoiti hauskat nimet oikeisiin oviin.

YIT:n Outi Vaarala kommentoi  ”Lopputulos saatiin aikaiseksi nopeasti. Opasteissa ja ilmepinnoissa kerrotaan Workery+ tarinaa, mikä on vasta saanut alkunsa. Tervetuloa ihastelemaan paikan päälle!”