Gasum - YTK 2021

Standin messuliiketoiminta siirtyi SIGNA Oy:lle

Standi People Oy:n messuliiketoiminta siirtyi Signa Oy:lle 1.10.2021 tehdyllä liiketoimintakaupalla. Kuluvan vuoden alussa siirtyivät jo Tilamuutos- ja AV-liiketoiminnot, joten kauppa täydentää kokonaisuutta myös Messuliiketoimintojen siirtyessä yhden nimen alle. SIGNA Oy on osa Standi House konsernia.

SIGNA Oy on yksilöllisten tilamuutosten osaaja. Messuosastot ovat kohtaamistiloina luonnollinen lisä palvelutarjontaamme, joiden tuottaminen luonnistuu hyvin monipuolisella tuotantokokonaisuudellamme.

Messujen ja tapahtumien avautuessa nyt uudelleen voimme palvella myös messuasiakkaita entistä laajemmin näyttävien ja laadukkaiden osastojen suunnittelijana ja rakentajana. 

Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme www.signa.fi – www.standi.fi sivut siirtyvät Lokakuun aikana uuteen kotiinsa. 

Ideoidaan yhdessä tilaratkaisuja yrityksenne tarpeisiin!

Stihl - Messuosastot - Signa Oy
Saltex - FSB 2020 - Messuosastot - Signa