Module - Signa Oy

Module

SIGNA Oy ja MODULE kohtaamistilat

Toimistoissa ja julkisissa tiloissa on tällä hetkellä muutoksia käynnissä. Tiloista tehdään joustavampia ja isoihin avotiloihin halutaan kohtaamistiloja, joissa voi puhua puhelimessa tai pitää kokousta rauhassa ilman häiriöääniä.

SIGNA Oy toteuttaa monenlaisia tilamuutoksia ja luontevana jatkona tuoteportfolioomme on lisätty MODULE vetäytymistilat. Modulen  SOLO, DUO ja TEAM ovat asennettavissa tilaan kalustemaisena elementtinä ja niitä voi siirrellä tilamuutosten myötä.  Niiden linjakas, ajaton muotoilu soveltuu monenlaisiin sisustuksiin.

Kaikissa malleissa on hyvä äänieristys ja viistot seinäpinnat luovat akustisesti miellyttävät olosuhteet työntekoon. Tehokas ilmanvaihto varmistaa raikkaan ilman ja epäsuora valaistus on suunniteltu häikäisemättömäksi, jotta tilassa on hyvä tehdä töitä.

Kohtaamistiloja voi personoida oman käytön mukaan asentamalla niihin näkösuojaa, brändäämällä tilaa yrityksen näköiseksi tai lisäämällä niihin AV-tekniikkaa, joilla tilasta voidaan rakentaa etäneuvottelutila. ModuleHygieniamalliston tilat on varustettu automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä, joka tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % viruksista ja bakteereista –SARS CoV-2 -koronavirus mukaan lukien.

Module Solo mahdollistaa keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä.

 Module Duo on rauhallinen kohtaamistila kahdelle hengelle.

 Module Team tarjoaa rauhalliset ja miellyttävät puitteet hyvien päätösten tekemiseen.

Olethan meihin yhteydessä mikäli tilanne tarvitsevat pientä tai suurta muutosta. Olemme mielellämme mukana ideoinnista toteutukseen.

Reipasta, positiivista syksyä!

SIGNA Oy

Module - Signa Oy
Module - Signa Oy