Echo Jazz

Esteettistä akustiikkaa

Kaikuuko teillä?
Hyvin akustoidussa tilassa on rauhallinen ja mukava tunnelma.  Tilan kaikua on minimoitu riittävällä määrällä akustiikkamateriaalia ja puheääni kuuluu selkeästi. Hyvä akustiikka vaikuttaa oleellisesti tilan viihtyvyyteen ja lähtökohtaisesti paras akustiikka saadaan, kun se suunnitellaan tilaan jo alkuvaiheessa esimerkiksi akustiikkakattona. Jälkikäteen akustiikkaa voidaan parantaa lisäämällä akustiikkalevyjä kattoon ja seinille osaksi sisustusta. Akustiikkalevyillä voidaan tilaan luoda ilmettä ja vaihtoehtoja löytyykin tänä päivänä valtavasti.

Meillä on käytössämme paljon eri materiaaleja joita voidaan tulostaa, leikata ja kehystää. Uusimpana materiaalina kierrätetyistä pet-pulloista valmistettu EchoJazz.  Sveitsiläiset tuotteet on suunniteltu erityisesti julkitiloihin, joihon halutaan laadukasta akustiikkaa. Tuotteella on M1 luokitus sekä alakattosovelluksiin riittävät paloluokitukset. Materiaali antaa suunnittelijoilla entistä suurempia mahdollisuuksia käyttää esimerkiksi kattopintoja visuaaliseen akustointiin.

Echojazz
12mm ja 24mm PET-huopamateriaali jonka valmistukseen käytetään kierrätettyjä muovipulloja. Tuoteperheessä on laaja valmismallisto ja paljon värivaihtoehtoja. Levyä voidaan myös räätälöidä asiakkaan vektoriaineiston mukaisesti. Materiaali antaa paljon mahdollisuuksia etenkin kattosovelluksiin. Tuotteeseen voidaan myös yhdistää valo, jolloin saadaan akustoiva valaisin. Ota yhteyttä niin lähetämme ideakuvia ja lisätietoa materiaalista.

Ecophon Lasivillalevyt
Vaativiin julkitilojen akustointeihin kattoon ja seinään sopivat Ecophonen lasivillalevyt. Levyjä on saatavana useilla eri pintatekstuureilla ja näihin voidaan tarvittaessa tulostaa kuvaa tai sävyä.  

KONTO
Konto on suomalaista pintaturpeesta puristettua akustiikkalevyä, jossa on rouhemainen, kaunis pinta. Levyä voidaan leikata, maalata haluttuun sävyyn ja tulostaa sille kuvapintoja. Kontolle sopivat hyvin luonnonläheiset sävyt ja mustavalkoiset kuvat. Reuna on viimeistelty joten levyt eivät tarvitse kehyksiä. 

PET-KUITULEVY Zintra
Vitivalkoinen akustiikkalevy jolle värit tulostuvat kirkkaasti. Käytetään paljon tulostettuihin akustiikkatauluihin, kun halutaan tarkkaa kuvaa ja aiheessa on kirkkaita värejä. Zintrasta löytyy myös muutamia läpivärjättyjä sävyjä ja sitä voidaan leikata muotoon.

Ideoidaanko teille esteettistä akustiikkaa yhdessä?

Katso myös valmistoteutuksia verkkokaupastamme art4u.fi 

 

Echo Jazz - Echo Baffle
Tasotulostus
Paroc Tampere
Echo Jazz - Echo Sail
PET-huopa - Aalto Radiant
Tulostettu akustiikkalevy
Konto - Turvelevy - Kulosaari
Akustiikkatuotteet