Ikkunateippaukset - Supercell - Signa Oy

Supercell Woodcity

Supercellin uusi pääkonttori Jätkäsaaressa on arkkitehtuuriltaan upea. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja pieteetillä toteutettu. Pelihahmot seikkailevat eri pinnoilla mm. puuelementeissä, lasikalvoissa ja messinkiopasteissa.

Meillä oli kunnia olla mukana toteuttajana useissa tuoteratkaisuissa. Näkösuojakalvot tulostettiin 3M Clearview kalvoille ja peittävyyksiä säädeltiin alkuvaiheessa yhdessä asiakkaan kanssa tilaan ja tarkoitukseen sopivaksi.

Ravintolan messinkikirjaimet haluttiin tehdä näyttävästi ja niihin haluttiin näyttävyyttä materiaalipaksuudella. Kokonaan messingistä tehtyinä ongelmana oli paino ja tämä ratkottiinkin yhdessä asiakkaan ja arkkitehdin kanssa tekemällä alaosa messingin sävyyn maalatusta MDF:stä.

Kaikki muukin opastus Woodcityssa  yksilöitiin tilaan sopivaksi kunnioittaen talon upeata arkkitehtuuria.

Onnea uuteen kotiin kaikille Supercellin sankareille!

SIGNA Oy

18.3.2021

 

Logot ja muodot
Supercell Woodcity - Signa
Supercell Woodcity - Signa
Supercell Woodcity - Signa
Sisustustuotteet - Signa Oy
Supercell Woodcity - Signa - Opasteet