Maalaus

Suomalaista työtä Petikossa

Tuotannossamme valmistetaan suunnittelijoiden ideoista monipuolisia, kohteisiin räätälöityjä tuotteita.  Käytössämme on useita taso- ja rullatulostimia, joilla kuvapinta saadaan rullamateriaaleille sekä tasaisille alle 50mm paksuille materiaaleille. Teemme myös kohotulostusta, jota käytetään mm. kohokarttoihin ja sokeainkirjoitukseen.  Zündin CNC-jyrsimillä saadaan leikattua isojakin kappaleita metalleja, muoveja ja akustiikkalevyjä. Hitsaukset, maalaukset, särmäykset ja puusepäntyöt hoituvat nekin omalla verstaallamme.

Tärkeimmän työpanoksen tekevät kuitenkin taitavat osaajamme, jotka työstävät aineistoja, käskyttävät koneita ja rakentavat metallista ja puusta vaikkapa mittatilauskalusteita tai isompia opasteita.  Oma asennustiimimme viimeistelee projektin ja varmistaa, että kohteet valmistuvat ajallaan ja yhteisesti sovitulla laatutasolla. 

Zund - Tasoleikkuri
Valo-opasteet - Signa Oy
Tasotulostus

Olethan yhteydessä jos sinun tilaasi tarvitaan tuotteita ilmeen rakentamiseen, opastamiseen tai sisustukseen!