LED-seinä - AV-vuokraus - Signa Oy

OM Yhtiöt Oy on nyt SIGNA

OM Yhtiöt Oy:n (Opastemestarit ja art4u.fi) virallinen nimi on 21.12.2020 alkaen Signa Oy. Yhtiö on muuttanut toiminnan Vantaalle Petikkoon syksyn 2020 aikana samoihin tuotantiloihin Standi People Oy:n kanssa.

SIGNA on ostanut 1.1.2021 Standi People Oy:n Tilamuutosliiketoiminnan sekä Studio- ja AV-palvelutoiminnot. Liiketoimintojen yhdistymisen tavoitteena on muodostaa ammatillisesti vahva ja osaava kokonaisuus palvelemaan asiakkaitamme opaste- ja tilamuutosprojekteissa.

Signassa työskentelee nyt 40 alan ammattilaista ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2021 on 5M€. Palvelemme monipuolisesti rakennusliikkeitä, arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja, yrityksiä sekä julkisyhteisöjä. art4u.fi verkkokauppa palvelee valmistuotteilla kuluttajia ja pienyrityksiä.

 

 

Lastensairaala - Referenssit - Signa
Ulko-opaste