Case Fuku

Fukun sisustus on lämmin ja elegantti. Mustan ja puun liitto muodostaa tyylikkään kokonaisuuden.

Monipuolista sushivalikoimaa tarjoileva Fuku avasi ravintolan Espoon Isoon Omenaan huhtikuussa 2017. Ravintolan tunnelmasta toivottiin eleganttia ja lämmintä. Toiveena oli myös, että tilassa käytetään väreinä mustaa ja puuta.

Näyttävyyttä puusäleiköllä

Fukun aiemmin avatuissa ravintoloissa on käytetty puisia seinäsäleikköjä ja ne haluttiin elementeiksi myös uusiin ravintolatiloihin. Tilan seinäpinnat olivat kuitenkin suurimmaksi osaksi lasia, joten puusäleikkö muotoutui Standin suunnittelijan pöydällä kattoelementiksi. Säleikköön yhdistettiin valaistus, joka lisää tyylikkyyttä ja houkuttelee asiakkaan pääsisäänkäynniltä suoraan palvelupisteelle.

Japanilaista visuaalisuutta

Ravintolan seinissä on käytetty mukailtua japanilaista ASANOHA-kuviota, joka on Japanissa suosittu ja perinteinen graafinen elementti. Tilan tuolit, baarituolit sekä valaisimet ovat asiakkaan valitsemia ja kaikki kalustevalinnat myötäilevät jo olemassa olevien Fuku-ravintoloiden kalusteita. Standin puuseppien kädenjälki näkyy kassapisteessä, joka suunniteltiin ja toteutettiin sopivaksi ilmeeseen ja muuhun kalustukseen.

Standi on suunnittelut ja toteuttanut Fukun myös kauppakeskus Forumiin Helsinkiin.